• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Blog

Ash your hair & beauty

haartrends

DE NIEUWSTE HAARTRENDS VOOR VROUWEN.!

Heb jij zin in een andere coupe? maar mag het allemaal wel wat spannender. Dan is misschien 1 van deze haartrends een leuk idee voor jou.!!

Curtain bangs

Dit wordt de grootste haartrend van 2021.! Geen strakke ‘dichte’ pony meer, maar losse zachte lichte en lange lokken op je voorhoofd. Die doen denken aan luchtige gordijntjes.

Met deze iets wat chaotische pony geef je jouw kapsel meteen een nonchalante look.

Bijkomende voordelen aan deze look:

 • Het staat echt bij iedereen.!
 •  Je hebt minder tijd voor de spiegel nodig  

Bij de ‘normale’ pony moet je minimaal een uur met een stijltang heen en weer. Maar met de curtain bangs pony ben je binnen no time klaar.

Even kammen en met je handen door je haar en huppakee your ready.!

Combineer de curtain bangs met een leuke rommelige knot of een staart ,voor een nonchalante look of combineer het met mooi gestyld haar.

Tip van ons: Bij deze coupe is het super leuk om het te combineren met de faceframing techniek. Hier door zullen jou curtain bangs nog mooier tot z’n recht komen.!

Haartrend curtain bangs
Curtain bangs met gestyled haar
Curtain bangs
Curtain bangs met rommelige knot

Shag

haartrend shag
Shag

Dit is de langere variant van een pony.  Bij deze coupe ga jij voor een stijlvol maar stoer kapsel met choppy haarpunten en een gelaagde kruin. 

Ook bij dit model kun je alle kanten op,  Je kunt alles glad stylen of voor een messy look gaan (wild) of je kunt voor een beachlook gaan en het haar krullen.

TIP : Een shag is op z’n best met een natuurlijke haarkleuring met veel diepte dus combineer jou shag met high en low lights.!

If it make you feel beautiful, DO IT

De bob is niet meer weg te denken, steeds meer mensen kiezen voor dit model maar past dit wel bij mij? krijg ik dan geen bol gezicht? is dit kapsel wel geschikt voor mijn haar?

hier onder gaan we jou precies uitleggen welke bob helemaal hot is en welk kapsel het beste bij jou past.!

LONG BOB “LOB” 

haartrend long bob
Lob met beachy waves

De bob zien we nu al jaren terugkomen, iedere keer in een iets andere variant. De haartrend nu is de vervanger van de bob. De lob is eigenlijk gewoonweg de uitgegroeide variant van de bob, maar het staat wel super tof.! Dit is een ideaal kapsel voor ronde koppies omdat het je gezicht omlijst. Ga voor een lob die tot minstens 7 centimeter onder je kin valt. Laat de langste lokken op je sleutelbeen vallen die definiëren je gezicht.! Met een lob kun je ook nog eens heel veel kanten uit: 

 • Stijll je lob kapsel voor een ultra classy resultaat
 • Krul je lob kapsel voor een messy hair effect (zo lijkt je kapsel ook nog wat korter)
 • Opsteken, je kunt je haar nog steeds opsteken “Ideaal”

TIP: Wil je echt helemaal wat anders, kies dan voor de ombré techniek in jou nieuwe kapsel dan komt de lob nog mooier tot zijn recht.!

Styling Tip: Spray voor een beachy effect de sea salt spray voor het föhnen in het haar, en werk af met de volume powder wax.
Blunt bob

Maar “We gaan een verschuiving zien van de messy bob en gelaagd haar naar een scherpere afwerking” de Blunt bob dit kapsel wordt bot geknipt en is geschikt voor alle gezichtsvormen, “omdat de lengte kan worden aangepast, terwijl de botte snit kan helpen om dun haar dikker te laten lijken, kunnen we dik haar juist zachter maken, afhankelijk van de manier waarop het is gestyled”. In feite, als je kapsel goed geknipt is, “zal het wonderen doen voor je botstructuur.

Tip: Ook bij deze techniek is het super mooi om 1 van onze freehand technieken toe toepassen om het kapsel helemaal af te maken.!

haartrends blunt bob sombré
Blunt bob “sombré”
haartrends blunt bob babylights
“Blunt bob baby “lights”
haartrends blunt bob ombré
“Blunt bob “ombré”

Al enthousiast geworden bij 1 van deze haartrends? maar ben je nog niet helemaal zeker welke look nou het beste bij jou past wij denken graag met je mee.!

via onderstaande link kun je een afspraak inplannen.

Comments

 • M.

  1 augustus 2021
  reply

  Wat houd de diamant folie techniek in?
  Is het ook geschikt voor het ontkleuren van je haar

Post a Comment