• Monday

  9:00 - 21:00

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 21:00

 • Thursday

  10.00 - 21:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  8:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Powder Brows

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd. De naam zegt het al ‘powder’ met deze techniek van permanente makeup, wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauw poeder hebt ingekleurd.

WAAROM POWDER BROWS ?

De voordelen:

♥ Geschikt voor alle huidtype: droog / vet / gecombineerd / grove poriën
♥ Zeer geschikt voor de rijpe huid
♥ Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading
♥ Het is heel natuurlijk je krijgt een poedereffect
♥ Bespaard tijd, Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen
♥ Touch up gemiddeld pas na 2 jaar
♥ Zeer goed toe te passen bij littekens of kale plekjes in de wenkbrauwen
♥ Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar

DE BEHANDELING

Allereerst moet u zich goed inlezen over de verschillende technieken op het gebied van permanente makeup. heeft u eenmaal besloten om de wenkbrauwen te laten behandelen dan komt u naar de salon. Je nieuwe wenkbrauw vorm wordt eerst helemaal uitgetekend d.m.v browmapping dit gebeurd met een potloodje, waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt.
Als we het samen eens zijn over de vorm dan gaan we de wenkbrauwen shapen, epileren, waar nodig. Daarna breng ik een aantal pigmenten aan op het voorhoofd, om te bepalen welke kleur bij jou past. Als ik dit heb bepaald starten we met de behandeling.

HOEVEEL KOST DE BEHANDELING ?

350 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken)

Let op!
Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

WAAROM IS BIJWERKEN NODIG ?

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de kleur die we tijdens de eerste behandeling hebben aangebracht. Na het bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden zichtbaar resultaat zijn.

HOE WERKT HET GENEZINGSPROCES VAN POWDERBROWS ?

Dag 1-3: De kleur is zeer donker
Dag 4-10: Barsten en plekken (geen kleur onder de plekken)
Dag 11-28: Géén kleur/vorm te zien
Dag 29-35: Licht kleur te zien
Dag 36-50: Kleur en vorm zijn beter zichtbaar

Eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na Touch up: 70% zichtbaar resultaat

Genezings proces powderbrows

HOELANG GAAT DE BEHANDELING MEE ?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorg instructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je permanente make-up. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat. Ga je nog vaak zonnebaden? scrub je je huid vaak? Dan is de kans op vervaging natuurlijk sneller. Het voordeel is wel dat bij Powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

* De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, een lichte kleur laat toepassen, ooit PMU hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

HOE LANG DUURT EEN POWDER BROWS BEHANDELING ?

Gemiddeld duurt de PMU behandeling bij Powder brows 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake wil ik graag weten wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard je wensen.
Als we samen de juiste vorm hebben gecreëerd breng ik een aantal pigmenten aan op het voorhoofd om te bepalen welke kleur bij jou past. Hierna starten we met de behandeling.
Na de behandeling krijg je nazorg instructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de wenkbrauwen. Probeer deze daarom zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN VOOR EN NA DE BEHANDELING ?

VOORZORG

• Gebruik in de 48 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirines of bloedverdunnende voedingssupplementen zoals Vitamine E.
• Drink 24 uur voor de behandeling en op de dag zelf geen koffie of andere cafeïne houdende dranken.
• Gebruik in de 2 dagen voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen indien je arts dit toestaat.
• Gebruik in de 6 maanden voorafgaand aan de behandeling geen fruit- of vitamine A zuur crèmes.
• Bij zwangerschap mag de behandeling niet door gaan.
• We adviseren om geen behandeling tijdens de menstruatieweek in te plannen. De behandeling kan in deze periode als gevoeliger worden ervaren.
• Gebruik dan in de 4 weken voorafgaand aan de behandeling geen wenkbrauw verf.
• Breng 1 uur voorafgaand aan de behandeling de verdovende EMLA crème aan op de wenkbrauwen. (verkrijgbaar bij de apotheek)

NAZORG PERMANENTE MAKEUP

Nieuwe permanente makeup is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooi eindresultaat leiden. Volg daarom onderstaande instructies goed op.

• Gebruik geen pleisters, verband of wondspray om de PMU mee af te dekken
• Raak de PMU 7 dagen niet aan met je vingers of andere niet-steriele voorwerpen
• Houd de PMU 7 dagen vrij van water, zeep, crème, lotion, alcohol en cosmetica
• Voorkom 7 dagen intensief zweten tijdens het sporten
• Maak 4 weken geen gebruik van de zonnebank, sauna of het zwembad
• Laat korstjes en velletjes er vanzelf afvallen en trek of pulk hier niet aan

ZIJN DE WENKBRAUWEN DONKER NA DE BEHANDELING ?

De wenkbrauwen zullen er in het begin donkerder uitzien tot je contact hebt met water. Hierna zullen ze beginnen met vervellen waardoor er vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaan. Dit is allemaal heel normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Het perfecte resultaat komt pas na het bijwerken tijdens de touch up behandeling.

KAN IK OVERSTAPPEN VAN MIRCOBLADING NAAR POWDERBROWS ?

Indien je al eerder pmu hebt laten zetten, willen wij altijd eerst de klant zien indien er nog teveel pigment in de huid zit behandelen wij dit niet.

KAN DEZE TECHNIEK BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST ?

Nee, PMU kan niet toegepast worden bij:

♥ Zwangere dames
Hepatitispatiënten
Diabetespatiënten
♥ Personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur.

* indien u twijfelt overleg dan altijd met u huisarts

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN POWDERBROWS OF OMBREBROWS ?

“Ombre” betekent van licht naar donker, zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. hierbij begint de aanzet van de wenkbrauw wat lichter van kleur en loopt die naar de staart toe steeds iets donkerder uit. Dit kan enkel bij klanten die van nature weinig wenkbrauw haartjes hebben.

MOET IK VOORAF LANGSKOMEN ?

Vooraf langskomen is niet noodzakelijk, tenzij je dit zelf prettig vindt of natuurlijk nog vragen hebt.

indien je al eerder permanente makeup hebt gehad willen wij u altijd graag eerst zien of een duidelijk foto zien van de wenkbrauwen.