• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Powder Brows

Bij deze techniek worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met kleurpigmenten. De naam zegt het al ‘powder’, met deze techniek van permanente make-up, wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof jij je wenkbrauwen met wenkbrauw poeder hebt ingekleurd.

WAAROM POWDER BROWS ?

De voordelen:

♥ Geschikt voor alle huidtype: droog / vet / gecombineerd / grove poriën;
♥ Zeer geschikt voor de rijpe huid;
♥ Het resultaat gaat soms wel tot 3 keer langer mee dan microblading;
♥ Het is heel natuurlijk, je krijgt een poedereffect;
♥ Bespaard tijd. Je wordt wakker met perfecte wenkbrauwen;
♥ Touch up gemiddeld pas na 2 jaar;
♥ Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar;

DE BEHANDELING

Allereerst is het belangrijk dat je je goed inleest over de verschillende technieken op het gebied van permanente make-up. Doordat er veel technieken mogelijk zijn, kan je door de juiste informatie genoeg inzicht krijgen in welke techniek jij het mooist vindt. Als je eenmaal hebt besloten om de wenkbrauwen te laten behandelen dan kan je bij ons een afspraak inplannen!

Tijdens de behandeling wordt jouw nieuwe wenkbrauw vorm eerst volledig uitgetekend door middel van browmapping: dit gebeurd met een potloodje, waardoor je vooraf al de vorm ziet. Zo wordt ook voorkomen dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt.

Als we het samen eens zijn over de vorm dan gaan we de wenkbrauwen shapen, epileren, waar nodig. Daarna brengen wij een aantal pigmenten aan op het voorhoofd, om te bepalen welke kleur bij jou past. Als wij dit eenmaal samen hebben bepaald, starten we met de behandeling.

HOEVEEL KOST DE BEHANDELING ?

400 euro (inclusief bijwerken binnen 6-8 weken)

Let op!
Kom je niet binnen de 8 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie.

WAAROM IS BIJWERKEN NODIG ?

Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de kleur die we tijdens de eerste behandeling hebben aangebracht. Na het bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden zichtbaar resultaat zijn.

HOE WERKT HET GENEZINGSPROCES VAN POWDERBROWS ?

Dag 1-3: De kleur is zeer donker;
Dag 4-10: Barsten en plekken (geen kleur onder de plekken);
Dag 11-28: Géén kleur/vorm te zien;
Dag 29-35: Licht kleur te zien;
Dag 36-50: Kleur en vorm zijn beter zichtbaar.

Eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat
Na Touch up: 70% zichtbaar resultaat

Genezings proces powderbrows

HOELANG GAAT DE BEHANDELING MEE ?

Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee mits je je houdt aan de nazorg instructies. Het is belangrijk om na de behandelingen alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van je permanente make-up. Daarnaast is het van belang hoe je zelf met je huid/wenkbrauwen omgaat. Ga je nog vaak zonnebaden? Scrub je je huid vaak? Dan is de kans op vervaging sneller. Het voordeel is wel dat bij powder brows de pigmenten geleidelijk vervagen en geen kale plekken komen in de wenkbrauwen.

* De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, een lichte kleur laat toepassen, als je ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

HOE LANG DUURT EEN POWDER BROWS BEHANDELING ?

Gemiddeld duurt de PMU behandeling bij Powder brows 1,5 tot 2 uur. Tijdens de intake horen wij graag wat je wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de wenkbrauwen voortekenen aan de vorm van je gezicht en uiteraard je wensen.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN VOOR EN NA DE BEHANDELING ?

VOORZORG

• Gebruik in de 48 uur voorafgaand aan de behandeling geen alcohol, drugs, aspirines of bloedverdunnende voedingssupplementen zoals Vitamine E;
• Drink 24 uur voor de behandeling en op de dag zelf geen koffie of andere cafeïne houdende dranken;
• Gebruik in de 2 dagen voorafgaand aan de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen indien je arts dit toestaat;
• Gebruik in de 6 maanden voorafgaand aan de behandeling geen fruit- of vitamine A zuur crèmes.;
• Bij zwangerschap mag de behandeling niet door gaan;
• We adviseren om geen behandeling tijdens de menstruatieweek in te plannen. De behandeling kan in deze periode als gevoeliger worden ervaren;
• Gebruik dan in de 4 weken voorafgaand aan de behandeling geen wenkbrauw verf;
• Breng 1 uur voorafgaand aan de behandeling de verdovende EMLA crème aan op de wenkbrauwen. (verkrijgbaar bij de apotheek)

NAZORG PERMANENTE MAKEUP

Nieuwe permanente makeup is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooi eindresultaat leiden. Volg daarom onderstaande instructies goed op.

• Gebruik geen pleisters, verband of wondspray om de PMU mee af te dekken;
• Raak de PMU 7 dagen niet aan met je vingers of andere niet-steriele voorwerpen;
• Houd de PMU 7 dagen vrij van water, zeep, crème, lotion, alcohol en cosmetica;
• Voorkom 7 dagen intensief zweten tijdens het sporten;
• Maak 4 weken geen gebruik van de zonnebank, sauna of het zwembad;
• Laat korstjes en velletjes er vanzelf afvallen en trek of pulk hier niet aan.

ZIJN DE WENKBRAUWEN DONKER NA DE BEHANDELING ?

De wenkbrauwen zullen er in het begin donkerder uitzien.Hierna zullen ze beginnen met vervellen waardoor er vlekken, ongelijkheden en pigmentverlies ontstaan. Dit is allemaal heel normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Het perfecte resultaat komt pas na het bijwerken tijdens de touch up behandeling.

KAN IK OVERSTAPPEN VAN MIRCOBLADING NAAR POWDERBROWS ?

Indien je al eerder PMU hebt laten zetten, willen wij altijd eerst de oude permanente make-up zien indien er nog teveel pigment in de huid, kan er helaas geen behandeling plaatsvinden.

KAN DEZE TECHNIEK BIJ IEDEREEN WORDEN TOEGEPAST ?

Nee, PMU kan niet toegepast worden bij:

♥ Zwangere dames;
Hepatitispatiënten;
Diabetespatiënten;
♥ Personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot het einde van de kuur.

* Indien u twijfelt overleg dan altijd met u huisarts

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN POWDERBROWS OF OMBREBROWS ?

“Ombre” betekent van licht naar donker, zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. hierbij begint de aanzet van de wenkbrauw wat lichter van kleur en loopt die naar de staart toe steeds iets donkerder uit. Dit kan enkel bij klanten die van nature weinig wenkbrauw haartjes hebben.

MOET IK VOORAF LANGSKOMEN ?

Vooraf langskomen is niet noodzakelijk, tenzij je dit zelf prettig vindt of nog vragen hebt.

Indien je al eerder permanente make-up hebt gehad willen wij dit altijd graag eerst zien of een duidelijk foto zien van de wenkbrauwen.