• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Ash your hair & beauty

kleur behandeling bronde

Welke kleurtechniek kies jij als je je haar wilt kleuren?

WEET JIJ OOK NIET MEER WELKE KLEUR BEHANDELING JIJ NOU MOET KIEZEN? ZIE JE DOOR DE BOMEN HET BOS NIET MEER?

WIJ HELPEN JE EEN HANDJE OP WEG.! HET ZIJN ER OOK ZOVEEL.!! DAAROM LEGGEN WE ZE HIERONDER 1 VOOR 1 GRAAG AAN JE UIT

FACEFRAMING

WAT IS FACEFRAMING? DE NAAM ZEGT HET EIGENLIJK AL BIJ DEZE KLEUR BEHANDELING WORDEN ER HIGHLIGHTS RONDOM JE GEZICHT GEPLAATST. OP DEZE MANIER LAAT JE JOUW GEZICHTSVORM HET BEST NAAR VOREN KOMEN EN CREËER JE EEN FRISSE LOOK. FACEFRAMING WORDT OOK WEL “MONEYPIECE” OF “HAIR CONTOURING” GENOEMD.

LET OP: VOOR HET MOOISTE RESULTAAT ADVISEREN WE ALTIJD EEN TONER BIJ DEZE TECHNIEK

FRAMILAYGE

IS EEN COMBINATIE VAN FACEFRAMING EN BALAYAGE.

WIL JIJ NET IETS MEER ACCENT LEGGEN OP DE VOORKANT EN MAG HET DAAR WAT LICHTER ZIJN, GA DAN VOOR DEZE TECHNIEK IPV BALAYAGE.

Ombre & face framing highlights

FACE FRAMING & OMBRÉ TECHNIEK

DIT IS EEN COMBINATIE TECHNIEK WAARBIJ JE AAN DE VOORKANT VAN HET HAAR EEN MOOIE LICHTE FACE FRAME KRIJGT

EN DE REST VAN HET HAAR EEN OMBRE KLEURING KRIJGT VAN DONKER NAAR LICHT MET EEN GROOT CONTRAST

DEZE KLEUR TECHNIEK STAAT ECHT SUPER TOF BIJ EEN LOB HALF LANG TOT LANG HAAR

AIRTOUCH

AIRTOUCH IS DE MEEST NATUURLIJKE MANIER VAN HAAR KLEUREN. DE NAAM ZEGT HET EIGENLIJK AL HIERBIJ WORDT HET HAAR AANGERAAKT DOOR KOUDE LUCHT.

LET OP: DEZE TECHNIEK IS NIET VOOR ALLE HAARTYPES GESCHIKT

OMBRE

Bij ombre wordt, net als bij balayage, de wortels van het haar donker gelaten. De kapper begint al eerder, vanaf de aanzet, het haar lichter te maken, waardoor de punten bij ombre nog lichter worden. Bij balayage verloopt de overgang subtieler. Waardoor de scheiding duidelijk zichtbaar is. Beide technieken staan het best bij halflang- en lang haar.

LET OP: VOOR HET MOOISTE RESULTAAT ADVISEREN WE ALTIJD EEN TONER BIJ DEZE TECHNIEK

SOMBRÈ HAIR

IS DE SUBTIELE VERSIE VAN DE OMBRÉ : SOMBRE IS EIGENLIJK EEN SAMENTREKKING VAN DE WOORDEN ‘SUBTLE’ & ‘OMBRÉ’ JE RAADT HET AL DEZE VERFTECHNIEK IS HET SUBTIELERE ZUSJE VAN DE OMBRÉ. BIJ HET VERVEN MAAK JE GEBRUIK VAN MEER KLEUREN DAN BIJ DE OMBRE. OM DE OVERGANG ZO EEN STUK ZACHTER TE MAKEN.

OKE MAAR WELKE KLEURTECHNIEK KIES IK DAN?

OMBRESOMBRE
ALS JE ECHT EEN STUK LICHTER WILTSUBTIELE KLEUR VERANDERING WI;T
GROOT CONTRASTHEEL NATUURLIJK
WEINIG ONDERHOUDWEINIG ONDERHOUD
OMBRE VS SOMBRE

BALAYAGE

wat is balayage? Dit betekent in het frans vegen. De kleurspecialist veegt als het ware, uit de vrije hand de verf op het haar en is meer gericht op de uiteinden van het haar terwijl de aanzet donkerder wordt gehouden voor een meer natuurlijke uitstraling . Door deze methode hoeft het haar niet in aluminiumfolie gewikkeld te worden.

LET OP: VOOR HET MOOISTE RESULTAAT ADVISEREN WE ALTIJD EEN TONER BIJ DEZE TECHNIEK

BABYLIGHTS

Als je graag je haar wilt opfrissen met kleur maar niet te drastisch dan zijn babylights ideaal. Het zijn eigenlijk zeer subtiele highlights waardoor je haar er heel natuurlijk uitziet. Babylights zitten niet door je hele haar maar vooral in de gebieden van je kruin en rond je gezicht. Deze kleur behandeling kan op elke haarkleur en haarlengte toegepast worden. Groot voordeel is dat ze onderhoudsarm zijn.

HIGHLIGHTS

Deze techniek kan op verschillende manieren worden uitgevoerd zoals met folie, de badmuts (verouderde methode), de kam of door middel van Fluid Hair Painting. Highlights past zowel bij blond als bruin haar. Highlights maakt je haar levendiger je haar lijkt voller en laat je gezicht beter uitkomen.

BRONDE

Wat is bronde? en voor wie is het geschikt? het is het meest geschikt als je van nature bruin haar hebt. Bronde zit tussen bruin en blond in. Door subtiele highlights van bruine en blonde tinten worden de kleuren op een hele natuurlijke manier met elkaar versmolten. Dit geeft een mooi sunkissed effect.

LET OP: VOOR HET MOOISTE RESULTAAT ADVISEREN WE ALTIJD EEN TONER BIJ DEZE TECHNIEK

Post a Comment