• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

ALLES OVER WENKBRAUWEN.!

De laatste jaren zijn de perfecte wenkbrauwen niet meer weg te denken.!

Wil jij ook mooie strakke wenkbrauwen? dan ben je bij ons aan het juiste adres.!

Ash Your Hair & Beauty - browstudio

Wanneer je voor het eerst bij ons komt voor een wenkbrauw behandeling, voeren we altijd eerst een gesprekje met je en bekijken we de wenkbrauwen met een spiegel. wij vinden het heel belangrijk om te weten wat jouw wensen zijn, daarom nemen we hier altijd ruim de tijd voor. zo kunnen we alles met je bespreken en je een goed advies geven. Weet je niet zo goed wat je precies wilt? Loop dan is gezellig langs en dan kijken we samen naar de beste oplossing om ook voor jou de perfecte brows te krijgen.!

In deze blog gaan we jullie uitleggen welke mogelijkheden er zijn en wat het verschil er allemaal is.

Eerst vertellen we jullie wat meer over de functie van de wenkbrauwen en waarom ze zo belangrijk zijn in het gezicht.

Je zou denken dat de ogen of de mond het meest opvallen in je gezicht maar verassend genoeg zijn dat de wenkbrauwen.

Zelfs wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de wenkbrauwen het meest de aandacht trekken.

Wenkbrauwen hebben een aantal functies:

 • Ze geven je gezicht karakter en helpen ons om gevoelens uit te drukken.
 • Als ze verkeerd geëpileerd zijn kan je een verkeerde expressie tonen.
 • ze houden vuil, stof en zweet tegen zodat het uit je ogen blijft.

Het epileren van je wenkbrauwen kan d.m.v 3 technieken

 • Met een pincet
 • Met een touwtje (Threading)
 • Met Wax

Bij alle technieken worden de haren met wortel en al verwijdert. maar wat is dan het verschil?

Epileren met touw

Threading “epileren met een touwtje”

Het epileren met touw word ook wel ” threading” genoemd of oosters ontharen, Dit wordt zo genoemd omdat deze techniek vroeger vooral door Arabische en Indische vrouwen werd gebruikt.

Met een gespannen touwtje worden de haartjes (inclusief donshaartjes) in het gezicht verwijdert, dit gebeurt snel en nauwkeurig.

Het is een hygiënische manier van epileren doordat de huid niet telkens aangeraakt word, Door het dunne touwtje kan er een veel strakkere vorm in de wenkbrauw gecreëerd worden. 

De haartjes die terug groeien zijn dan ook dunner en minder stug, Met deze techniek is het ook mogelijk om het hele gezicht of de bovenlip te ontharen.

Deze techniek is geschrikt voor ieder huidtype.

Tip: heb je hele ongelijke wenkbrauwen kies dan voor de optie “full brow treatment” bij deze behandeling gaan we je wenkbrauw helemaal uit meten en tekenen zodat ze super strak en gelijk worden.

Waxen

Het waxen van de wenkbrauwen is een snelle ontharings techniek die vaak minder pijnlijk word gevonden dan threading.

Net als de techniek met touw haalt ook het waxen alle donshaartjes weg en is het geschikt voor het hele gezicht. Deze techniek is vooral geschikt voor de oudere huid of wanneer je grotere oppervlaktes wilt epileren, ook voor mannen is het ideaal.

Door het waxen en het bijwerken rondom het gebied van de wenkbrauwen zul je zien dat je een open en sprekendere blik krijgt.

Dus geen strakke, dunne potloodlijnen maar een super mooi resultaat. Heeft u een gevoelige huid? Dan is deze techniek misschien niet geschikt voor u sommige klanten krijgen last van bultjes kies dan liever voor threading.

Tip: Combineer uw behandeling ook eens met het verven van uw wenkbrauwen, dit zorgt voor nog meer uitdrukking in je gezicht.

Wij werken met twee verschillende soorten verf voor de wenkbrauwen

Normale wenkbrauwen verf

Het verven van de wenkbrauwen is een ideale uitvinding voor veel vrouwen. Heb je lichte wenkbrauw haartjes van jezelf en wil je deze donkerder hebben? Of ga je op vakantie en wil je in het zwembad kunnen springen zonder dat je wenkbrauwpotlood uitloopt? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het handig is om je wenkbrauwen te verven.

Bij normale wenkbrauw verf blijft de verf 1 tot 2 dagen op de huid zitten daarna blijft de verf gemiddeld 1 tot 2 weken op de haartjes zitten. ben je gevoelig voor henna dan is dit de ideale oplossing

Henna Brows

Wenkbrauw verf hebben we in verschillende kleuren wij kijken samen met jou welke kleur het mooiste staat in jou gezicht.

Henna brows

Dit is ons favoriet.! Met de henna verf kleuren we niet alleen de haartjes van de wenkbrauwen maar ook de huid eronder hiermee vul je gemakkelijk gaatjes op en werk je de oneffenheden weg. Daardoor krijg je een veel strakkere vorm en mooi gekleurde wenkbrauw haartjes. De henna blijft ongeveer 5 tot 14 dagen op de huid zitten en 6 weken op de haartjes, wat echt ideaal is dit scheelt je elke ochtend zoveel tijd. Je hoeft niet bang te zijn dat jou wenkbrauwen te donker geverfd worden met Henna er zijn namelijk iverschillende kleuren en wij kijken samen met jou welke kleur het beste past bij jou.!

 • Blond
 • As blond
 • Licht bruin
 • As bruin
 • Medium bruin
 • Donker bruin
 • Warm bruin
 • Zwart

Wanneer is henna niet geschikt?

Henna is niet geschrikt voor een vette huid, Dan verdwijnt de henna te snel van de huid.

Als u wel is een allergische reactie heeft gehad op haar- of wenkbrauw verf of zwanger bent raden wij het verven van de wenkbrauwen af.

Wilt u niet dat de huid ook mee gekleurd wordt? Dan hebben we ook wenkbrauw verf. Dit kleurt alleen de haartjes van de wenkbrauwen in. 

Brow Lamination

Heb jij warrige wenkbrauwen en blijven ze moeilijk in vorm?

Groeien jouw haartjes recht naar beneden of zijn jouw wenkbrauwen niet gelijk?

En heb je alles geprobeerd, maar lijkt zelfs de beste wenkbrauwgel jouw wenkbrauwen niet te kunnen temmen?

Dan is Brow Lifting de oplossing voor jouw probleem!

Met deze techniek creëer je volumineuze, strakke en gedefinieerde wenkbrauwen. We shapen de wenkbrauw haartjes in de juiste richting en gebruiken dan een speciale lotion om deze haartjes dus op hun plek te houden. Maar liefst 6 weken.!! De lotions zijn niet schadelijk voor je eigen wenkbrauw haartjes en kun je ook combineren met de henna dit is geen enkel probleem.

Twijfel je welke behandeling voor jou wenkbrauwen het beste is,

stuur ons dan een foto met jou vraag of loop gezellig even binnen dan kijken we graag met je mee.!!

Liefs Ons

Post a Comment