• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Nagels

Wilt jij ook weer mooie nagels? Hieronder vind je alle behandelingen die wij aanbieden in onze nagelsalon:

BIAB Treatment

Je kent gellak, je kent acryl maar is beiden net niets voor jou!? BIAB zit daar precies tussenin! BIAB is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, waardoor de kans op breken minder groot is.

Wat zijn BIAB nails? 

BIAB nagels, je hebt er vast wel eens van gehoord. Waarbij vroeger voornamelijk gebruik werd gemaakt van acryl en gellak, is er een nieuwe trend! BIAB is een afkorting van ‘Builder in a Bottle’, oftewel een bouwlaagje in een flesje! BIAB wordt aangebracht op de natuurlijke nagel, wat de nagel verstevigt en wat daardoor op natuurlijke wijze kan groeien en een prachtige uitstraling geeft!

BIAB JULIET

De voordelen:

♥ Geen gespleten nagels;

♥ Geen broze nagels;

♥ Smaller nagelbed;

♥ Harde en sterke nagels;

♥ Verschillende kleuren mogelijk;

♥ Vegan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte, dunne en flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.  

Hoelang blijft het zitten?

3-4 weken 

De behandeling: 

Bij de BIAB treatment bestaat uit het plaatsen (en-of verwijderen van oud product) én een combi manicure. Bij de combi manicure worden de nagelriemen nog schoner gemaakt, de huid wordt gepolijst en niet levende huid wordt weggeknipt. De voordelen van een combi manicure zijn; een betere hechting van product (geen lifting meer), niet alleen de nagels maar ook de huid zien er perfect uit en de klant heeft langer plezier met de nagels omdat je het product dichter bij de nagelriemen kunt zetten.

De BIAB treatment:

Ook als je hele slechte nagels hebt of nagelbijter bent is de BIAB treatment wat voor jou.

Kom gerust langs in onze nagelsalon om samen een behandelplan te maken met als doel mooie sterke nagels.

Gelpolish:

Gelpolish geeft een langdurig onbeschadigde kleur en glans op uw nagel. Zowel op de handen als de tenen. Gelpolish wordt eenvoudig als een lak aangebracht, maar wordt uitgehard onder een uv lamp/of led lamp en draagt daardoor als een gel.  

Nagelsalon

De voordelen:

♥ Langer houdbaar dan gewoon nagellak;

♥ 460 verschillende kleuren;

♥ Voor iedereen;

♥ Extreem veel glans;

♥ Beschadigd de eigen nagels niet;

♥ Vegan.

Acrylgel van Dutch Nail Store

Acrylgel: 

Acrylgel is de perfecte combinatie van gel en acryl. Het product kan worden aangebracht om de natuurlijke nagel te versterken of de nagel te verlengen met behulp van een tip en/of sjabloon. Dankzij de goede hechting breken de nagels niet snel, liften ze niet op en laten ze niet los!

De voordelen:

♥ Bevat geen chemische geur;

♥ Natuurlijke nagel kan worden verlengd;

♥ Sterker dan BIAB of gelpolish;

♥ Blijft 3-4 weken mooi zitten.

Enthousiast geworden? Aarzel dan niet om ons te bellen voor persoonlijk advies of maak een afspraak bij ons in de nagelsalon via onderstaande link: