• Monday

  9:00 - 21:00

 • Tuesday

  9:00 - 18:00

 • Wednesday

  9:00 - 21:00

 • Thursday

  10.00 - 21:00

 • Friday

  09:00 - 18:00

 • Saturday

  8:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Nagels

Wilt u ook weer mooie nagels? hieronder vind u alle behandelingen die wij aanbieden in onze nagelsalon:

BIAB NAILS

Je kent gellak, je kent acryl maar beiden is net niks voor jou!? Acryl is dik en verstevigend, maar werkt beschadigend voor de nagel en moet eraf gevijld worden. Gellak is wat flexibel en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 2-3 weken zitten. BIAB zit daar precies tussenin!

Het is dikker dan gellak, maar dunner dan acryl. Het is verstevigd en voelt dikker aan, maar je kunt het er toch van af soaken zonder te hoeven vijlen! Daarom is het niet slecht voor je eigen nagels.  

Wat zijn BIAB nails? 

BIAB staat voor builder in a bottle, deze builder gel is op basis van rubber. dit maakt het product extreem flexibel. Acryl en gel zijn niet flexibel en moeten dus dikker worden aangebracht dan de BIAB

BIAB JULIET

De voordelen:

♥ Geen gespleten nagels

♥ Geen broze nagels

♥ Smaller nagelbed

♥ Harde en sterke nagels

♥ Verschillende kleuren mogelijk

♥ Verzadigd de nagel omdat het tot in de nagelplaat doordringt

♥ je kunt het heel dun opbrengen

♥ Vegan

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is voor iedereen geschikt! Ook voor degene die hele korte dunne flexibele nagels hebben die extra versteviging nodig hebben.  

Hoelang blijft het zitten?

3-4 weken 

De behandeling: 

Bij de BIAB treatment zal er alleen gevijld worden en gepolijst. Dit is voor degene die al perfecte nagels hebben. Heb jij velletjes en is er extra aandacht nodig bij het verzorgen van jouw handen? Dan boek je de combi manicure erbij.

De biab kuur:

Ook als je hele slechte nagels hebt of nagelbijter bent is de BIAB KUUR wat voor jou.

Kom gerust langs in onze nagelsalon om samen een behandelplan te maken met als doel mooie sterke nagels.

Gelpolish:

Gel nagellak geeft een langdurig onbeschadigde kleur en glans op uw nagel. Zowel op de handen als de tenen. Gelpolish wordt eenvoudig als een lak aangebracht, maar wordt uitgehard onder een uv lamp/of led lamp en draagt daardoor als een gel.  

Nagelsalon

De voordelen:

♥ Langer houdbaar als gewoon nagellak.

♥ 460 verschillende kleuren.

♥ Voor iedereen.

♥ Extreem veel glans.

♥ Beschadigd de eigen nagels niet.

♥ Vegan.

♥ Elke maand nieuwe kleuren.

PEACCI: 

De VEGAN Nagellak

Wil jij toch een mooi kleurtje op je nagels? maar geen gelpolish dan is peacci nagellak wat voor jou dezelfde kleuren als de TGB gepolish maar dan wel zelf eraf te halen.

♥ Paraben vrij

♥ Vegan + dierproefvrij

Ook maken wij tijdens de manicure behandelingen gebruik van de overheerlijke peacci handscrub & peacci handcreme

VEGAN:

The GelBottle producten zijn goed, maar naast goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! De GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en zal ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat de The Gelbottle producten diervriendelijk zijn en wij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering LEAPING BUNNY. 

Wie en wat is Leaping Bunny? Acht nationale dierenbeschermingsgroepen hebben zich samengevormd tot de Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC). De CCMI bevordert één alomvattende standaard en een internationaal erkend logo, de Leaping Bunny! Deze organisatie werkt samen met bedrijven om het winkelen voor diervriendelijke producten eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.

https://www.leapingbunny.org/content/gelbottle

Enthousiast geworden? Aarzel niet om ons te bellen voor persoonlijk advies of maak een afspraak bij ons in de nagelsalon via onderstaande link: