• Monday

  09:00 - 21:00

 • Tuesday

  09:00 - 18:00

 • Wednesday

  09:00 - 21:00

 • Thursday

  09:00 - 21:00

 • Friday

  08:30 - 17:30

 • Saturday

  08:30 - 16.30

 • Sunday

  gesloten

Henna Brows

Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna wenkbrauwen. gewone verf is ongeveer na 1 tot 2 dagen van de huid, wenkbrauw henna kan 5 tot 14 dagen blijven zitten.
Net als bij het verven met gewone wenkbrauw verf gaat het bij henna in eerste instantie om het kleuren van de wenkbrauw haartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel 14 dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauw make-up meer nodig.

ZIJN ER VERSCHILLENDE KLEUREN wenkbrauw HENNA?

Jazeker, wij werken zelf met het merk Supercillium die hebben verschillende kleuren beschikbaar:

♥ Blond
♥ Light Brown
♥ Golden Brown
♥ Medium Brown
♥ Dark Brown

Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken. dit heeft o.a te maken of je een vette of droge huid hebt. Bespreek van tevoren goed met de browspecialist wat jouw wensen zijn en wat het te verwachten resultaat is. Henna heeft als eigenschap dat het zeer goed op de huid pakt. Je poetst het er dus niet even af, als het er eenmaal op zit.

WANNEER ZIJN HENNA wenkbrauwen AF TE RADEN ?

– Wanneer je een hele vette huid hebt, verdwijnt de henna helaas snel van de huid.
– Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
– Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauw verf.
Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
Als je zwanger bent

PATCH TEST

indien u bang bent u allergisch bent voor de wenkbrauw-henna, adviseren wij om altijd eerst een testje te doen. Je moet hier wel speciaal even voor langskomen in onze salon. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje henna pasta op je pols aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergische reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast.

HOE VERZORG IK MIJN HENNA WENKBRAUWEN?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank. in ieder geval de eerste 24 uur

 

 • meer weten over andere wenkbrauw behandelingen klik hier